Visita también: COMPRAR LIBROS BIOGRAFIAS DEFINICIONES MANUALES Iniciar Sesión Registrarse
Descargar libros gratis en pdf, doc, docx, rtf,..., de:
RECOMENDAMOS...
¿TE HEMOS SIDO DE AYUDA? Añade nuestro enlace en tu sitio, blog o foro!
Libros + buscados
Más Libros Gratis
Información del Libro 'Victus: Barcelona 1714 (en català) de Albert Sánchez Piñol'

32
Victus: Barcelona 1714 (en català) de Albert Sánchez Piñol

Enviado por ninecarceller el 2013-06-08 18:09:03


VICTUS és una novel·la històrica que explica la guerra de Successió espanyola, conflicte que podria ser considerat el primer de les guerres anomenades mundials i que acaba l’11 de setembre de 1714 amb l’apocalíptic assalt de Barcelona. També és la tragèdia de Martí Zuviría, un jove barceloní, alumne del marqués de Vauban, que esdevé un geni de l’enginyeria militar.

VICTUS és una gran recopilació d’informació i de rigor històric al servei d’una narració àgil, potent i desimbolta, amb una dicció fortament contemporània que ens du de França a Barcelona passant per Madrid, Toledo, Tortosa o les batalles de Brihuega i d’Almansa. També és una obra sobre la Barcelona irreductible de 1714, que va patir un setge desigual de tretze mesos i el bombardeig de més de trenta mil projectils.

VICTUS posa en dubte les versions oficials d’ambdós costats i dóna la paraula als autèntics protagonistes de la història: des de la gran figura d’en Villarroel, el general que va defensar la capital catalana amb llàgrimes als ulls, fins als civils i soldats anònims de totes les nacions que van lluitar a un costat i a l’altre de les muralles.

Para ver más información debes estar identificado / registrado.Si desea comprar el libro, clique aquí para encontrar el mejor precio


Comentarios
Todavía no hay comentarios ni críticas. ¡Sé tú el primero/a!

Para escribir un comentario / crítica debes estar identificado / registrado.


Inicio | Top Búsquedas | Últimas búsquedas | Acerca de | DMCA | Aviso Legal | Contacto
eXTReMe Tracker